Декоративна штукатурка » Статті про штукатурку » Дизайн інтер'єру - економія коштів або зайва трата?
 

“ Дизайн інтер'єру - економія коштів або зайва трата? ”

stars
Дизайн інтер'єру - економія коштів або зайва трата?

Скептичне ставлення багатьох до послуг дизайнера з часом зникло. Однак підсвідомість все ще вперто твердить нам - професійний дизайн-проекти це розкіш, незліченні витрати грошей, які дістаються нам з таким трудом. На перший погляд це може прозвучати дивно, але дизайн-проект насправді, при більш детальному розгляді, веде не до «роздування» бюджету, виділеного на ремонт, а до суттєвої економії. Як?

Сам по собі проект майбутнього дизайну може захистити вас від багатьох непередбачених або просто зайвих витрат. Замовляючи проект, ви отримуєте не тільки наочне уявлення того, що вийде в підсумку, в першу чергу ви отримуєте чітку картину дій, покрокову інструкцію, якій будуть дотримуватися робочі і сам дизайнер. Маючи на руках проект, легко уявити собі заздалегідь все ті труднощі та перепони з якими доведеться мати справу, легко скласти список необхідної документації. Все це істотно підвищить ваша можливість контролювати процес ремонту як з фінансової сторони, так і з боку суто творчий.

До того ж дизайн-проект з великою часткою вірогідність позбавить вас і від ще однієї поширених «біда» все ремонти - затягування термінів здачі. Занадто багато вже випробували на собі всі «принади» нескінченно що триває місяць за місяцем ремонту, однак мало хто замислюється, що відбувається це не тільки з вини ледачих робітників або впертих постачальників. Дизайн-проект найпростіший, найкоротший шлях до того щоб все було здано в строк.

При правильно складеному проекті ви можеш бути впевнені в тому, що уникне тимчасових накладок, що не зроблять зайвого, а значить і терміни вашого ремонт співпадуть з самого початку встановленими. І ще одна обставина про який теж слід пам'ятати. За роки своєї роботи фахівці  прийшли до висновку - дизайн-проект це ще й унікальна можливість враховувати всілякі дизайнерські знижки, зміну колекцій, розпродажі і багато іншого.

Все це стане приємним бонусом для вашого гаманця. Так що витратившись на самому початку трохи більше, ви заощадите в майбутньому набагато серйозніші суми. Плюс, такий проект - це можливість проводити тендери серед дизайнерів, постачальників, робітників бригад, вибираючи тих людей, які потрібні саме вам, які готові надати саме ті послуги і саме в ті терміни, на які розраховуєте ви і ваш дизайнер. У підсумку, з якого боку не глянь, виграти ви можете більше ніж програти. Варто лише подолати початкове бажання, сидить всередині більшості з нас, і ось уже перед вами відкриваються абсолютно нові перспективи, а ясний і чітко виконаний план змусить вас по-справжньому пишатися результатом.


 

Види штукатурок