Декоративна штукатурка » Статті про штукатурку » Декоративна штукатурка «Пісок» - Замовити у Львові
 

“ Декоративна штукатурка «Пісок» - Замовити у Львові ”

stars
Декоративна штукатурка «Пісок» - Замовити у Львові

Професійне нанесення декоративного покриття «Пісок» у Львові та Львівській області. Виконуємо оздоблення будь-яких приміщень: квартир, офісів, будинків, котеджів декоративною штукатуркою «Пісок».

Одним із найпоширеніших видів декоративної штукатурки останнім часом є «Пісок». Цей матеріал відмінно вписується в багато стилів інтер'єру і створює незвичайну атмосферу, надаючи приміщенню шик та індивідуальність.

Види декоративної штукатурки пісок ,які можна замовити у Львові.
"Пісок" відкриває безмежний простір для фантазії. Один і той же матеріал завдяки різним технікам нанесення може виглядати по-різному в результаті.

Штукатурка під пісок у Львові Виробники урізноманітнюють ефект «піску» за допомогою додавання світловідбиваючих елементів: блискіток, бісеру, частинок черепашок і т.д. І тому матеріали для нанесення цього виду штукатурки діляться на матові та перламутрові. Перламутрова декоративна штукатурка створюює переливи на стінах, матові виглядають як натуральний пісок.

Існують різноманітні техніки нанесення декоративної штукатурки «Пісок» на поверхню:

Піщана буря
Досягається хаотичними великими мазками.

Штукатурка піщана буряДекоративні штукатурки та фарби з ефектом піщані вихори, бурі та пісок діляться на перламутрові та матові. У складі містяться добірні керамічні гранули, кварцові частинки в золотій та срібній металевій масі з металевим піщаним ефектом. Кварцові частинки надають поверхням певної шорсткості. У деякі покриття додають справжній річковий пісок, натуральні мушлі, різні блискітки і світловідбивні добавки. Завдяки чому поверхня переливається та блищить. Виглядає це завжди красиво та цікаво.


Піщані дюни
Формуються у вигляді піщаних напливів, що імітують пустелю

Штукатурка піщані дюни 

Мішковина
Формується за допомогою горизонтальних і вертикальних мазків грубим великим пензлем.

Штукатурка Мішковина 

Шагрень
Імітує шагреневу шкіру.

Штукатурка Шагрень Будь-який із перерахованих видів «Піску» ми з радістю виконаємо на Вашому об'єкті

Декоративна штукатурка «Пісок» в інтер'єрі

Багато дизайнерів інтер'єрів люблять декоративну штукатурку «пісок» за її візуальну пластичність, вона може бути такою різною, але завжди створює відчуття вишуканості та тепла. Ми створили для Вас вибір фото інтер'єрів з використанням цього декоративного покриття.

Декоративна штукатурка пісок у Львові Декоративна штукатурка пісок у Львові та львіській області Розкажемо про найголовніше. Вартість нанесення декоративної фарби у Львові (штукатурки) пісок, піщані вихори, дюни починається від 750 грн за квадратний метр. У ціну входить робота та італійські преміальні матеріали з оптових розцінок, а також розхідники. Послуга кольорування кольору безкоштовна. Наш сервіс "все включено" позбавляє замовників від пошуків, вибору та доставки матеріалів. Жодних доплат, переплат та непередбачених витрат не вилазить. А це дуже важливо та вигідно!

 

Види штукатурок